Algemene voorwaarden

 

Artikel 1 Geldigheid voorwaarden

Deze algemene leveringsvoorwaarden zijn van toepassing op elke transactie tussen de Breistudio en de consument. Door een bestelling te plaatsen geef je aan in te stemmen met de leveringsvoorwaarden.

Artikel 2 Prijzen

1.      Alle prijzen zijn in Euro’s en inclusief BTW, maar exclusief verzendkosten, tenzij anders vermeld.

2.      De Breistudio kan niet aan de vermelde prijzen worden gehouden als redelijkerwijs kan worden begrepen dat deze een verschrijving of vergissing bevatten.

3.      Prijswijzigingen gelden vanaf het moment dat ze op de website www.debreistudio.nl zijn gepubliceerd.

 

Artikel 3 Aanbiedingen

1.      Indien er sprake is van een aanbieding wordt dit duidelijk op de website www.debreistudio.nl vermeld, inclusief omschrijving van de aanbieding en geldigheidsduur van de aanbieding.

2.      Aanbiedingen gelden niet automatisch voor nabestellingen.

3.      Alle aanbiedingen zijn vrijblijvend.

 

Artikel 4 Bestellen en Betalen

1.      Een bestelling is definitief zodra het verschuldigde bedrag op de rekening van de Breistudio is bijgeschreven.

2.      Betalen kan via I-deal, of via een rechtstreekse overboeking per bank.

 

Artikel 5 Leveren

1.      Zodra het verschuldigde bedrag voor een bestelling op de rekening van de Breistudio is bijgeschreven, maken we de bestelling verzendklaar.

2.      De Breistudio streeft ernaar te verzenden binnen twee werkdagen na ontvangst van de betaling, tenzij anders is overeengekomen.

 

Artikel 6 Verzenden

1.      De Breistudio verzendt bestellingen vanaf 1 maart 2017 via DHL.

2.      Bestellingen worden verzonden als pakketpost voor zendingen die niet in de brievenbus passen.

3.      De Breistudio kan niet aansprakelijk worden gehouden voor het zoekraken van bestellingen als gevolg van fouten van DHL.

4.      De Breistudio kan niet aansprakelijk worden gehouden voor foutieve levering of vertraagde levering als gevolg van verkeerd ingevulde bestelformulieren.

 

Artikel 7 Verzendkosten

1.      Verzendkosten bedragen € 5,00 voor pakketpost tot 10 kilo met een bezorgadres in Nederland. Vanaf € 65,00 zijn de verzendkosten gratis.

2.      Voor zendingen met een buitenlands bezorgadres gelden andere tarieven, die per land kunnen verschillen. Neem voor exacte tariefinformatie over een zending naar het buitenland contact op met de Breistudio  via info@debreistudio.nl

Artikel 8 Retourneren

1.      Door de Breistudio geleverde artikelen mag je, zonder opgaaf van redenen, binnen 7 werkdagen na ontvangst, retourneren. De hieraan verbonden kosten zijn voor eigen rekening

2.      Na ontvangst van de retour gestuurde artikelen wordt het factuurbedrag door de Breistudio teruggestort.

3.      Goederen die je retourneert dienen:

a.      onbeschadigd te zijn;

b.      te zijn voorzien van de originele verpakkingen, wikkels en/of labels;

c.      ongebruikt en niet bewerkt te zijn.

4.      De Breistudio behoudt zich het recht voor geretourneerde artikelen te weigeren of om slechts een gedeelte van het reeds betaalde bedrag terug te storten indien de artikelen niet voldoen aan de onder 8.3 genoemde voorwaarden.

5.      Afgeprijsde artikelen kunnen niet worden geretourneerd.

 

Artikel 9 Ruilen

1.      Door De Breistudio geleverde artikelen mag je, binnen 7 werkdagen na ontvangst, ruilen. Neem, voordat je artikelen terugstuurt om te ruilen voor andere artikelen uit de webwinkel van De Breistudio, eerst even via e-mail contact met ons op via de contactpagina.

2.      Goederen die je ruilt dienen:

a.      onbeschadigd te zijn;

b.      te zijn voorzien van de originele verpakkingen, wikkels en/of labels;

c.      ongebruikt en niet bewerkt te zijn.

3.     Afgeprijsde artikelen kunnen niet worden geruild.

Artikel 10 Problemen

1.      De Breistudio garandeert dat de artikelen die via www.debreistudio.nl kunnen worden aangeschaft voldoen aan de op de website vermelde specificaties. Blijkt bij ontvangst dat artikelen desondanks niet voldoen aan hetgeen je op grond van de beschrijving mag verwachten of dat artikelen gebreken vertonen, neem dan contact op met de Breistudio via de contactpagina. We zullen alles in het werk stellen om problemen en klachten in onderling overleg en naar tevredenheid op te lossen.