ERIKA KNIGHT

Exclusieve breigarens van ERIKA KNIGHT                        

Luxe & tastbare garens van home-made Britse wol

De onlangs gelanceerde 'ERIKA KNIGHT' garen collectie is het hoogtepunt van de carrière van Erika als knitwear en ambachtelijke ontwerper met een onvoorwaardelijk geloof in het belang van het behouden en het ondersteunen van traditionele Britse vaardigheden.

Over ERIKA KNIGHT

Erika Knight, designer consultant voor de mode-en garen industrie, doceerde aan het V & A Museum in Londen en andere toonaangevende kunst-instellingen en universiteiten. Het meest recent Erika ontwierp het Team GB formele kleding voor de Olympische Spelen Vancouver 2010 en zij werkt momenteel samen met de Raad van Craft in een aantal lezingen en workshops.

Het ERIKA KNIGHT garen

De ERIKA KNIGHT garen collectie is een kleine selectie van garens in een verwarmend kleurenpalet met fashion high-lights in de hoop u te inspireren om te creëren, te verwerken en te begeren. Wol is van nature zacht, comfortabel en duurzaam, waardoor het de ultieme vezel is voor elke liefhebber van mooie breiwerken. Alle ERIKA KNIGHT garens worden geverfd met milieuvriendelijke kleurstoffen die voldoen aan de Europese normen.